Sat. Nov 27th, 2021

iPad Mini 2021 Dah Masuk Malaysia ! 🔥

iPad Mini 2021 Dah Masuk Malaysia ! 🔥 – Video

iPad Mini 6th Generation | Apple pencil 2nd Generation

ipad mini ni sebenarnya dah lama ada dalam list cuma tak tahu bila apple akan perkenalkan model yang baru, iPad mini popular sbb saiz dia yang buatkan orang senang nak bawa dan paling termurah dalam line up, tapi tak semurah bajet ipad 9th Gen. Apa pun aku akan cuba review sendiri samada iPad Mini ni seuai untuk aku pakai atau tak.

Lazada link
iPad Mini 6th Gen RM2299 – https://invol.co/cl6onr0
Apple pencil 2nd Gen RM549 – https://invol.co/cl6onrq

Social Media:
Twitter: https://twitter.com/fazlihalimmedia
Insta: https://www.instagram.com/fazlishahhalim
Psn ID: fazlishahhalim
Snapchat: fazlishahhalim

source

iPad Mini 2021 Dah Masuk Malaysia ! 🔥 – Youtube

Tech Reviews

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *